Vobler Salmo Hornet H3S HP Hot Perch 3.5cm 2.6g Salmo
Vobler Salmo Hornet H3S HP Hot Perch 3.5cm 2.6g Salmo
Vobler Salmo Hornet H3S HP Hot Perch 3.5cm 2.6g Salmo
Vobler Salmo Hornet H3S HP Hot Perch 3.5cm 2.6g Salmo

Vobler Salmo Hornet H3S HP Hot Perch 3.5cm 2.6g

84413518
40,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Hornet 3 se prezinta ca fiind unul dintre cele mai populare modele din intreaga familie Hornet, pentru ca dimensiunea sa are aplicabilitate asupra speciilor de rapitor autohtone.

Corpul mai proeminent decat cel al seriei H2, cu toate ca urmeaza aceleasi linii a gamei mai mici, se remarca printr-o evolutie mai ampla, menita sa atraga orice peste rapitor din zona. Pestele tinta agreat de catre pescarii romani pentru Hornet 3 este cleanul, mai ales in pescuitul pe ape intinse: baraje de acumulare, lacuri.

Ceea ce evidentiaza Hornet de orice alta naluca din gama Salmo, este agresivitatea evolutiei, considerate de multi pescari ca fiind una dintre cele mai pronuntate dintre toate nalucile construite vreodata. Ideale deopotriva pentru pescuitul pe ape repezi, cat si pentru pescuitul pe lacuri, Hornet se recupereaza cu o viteza mai mare decat cea a curentului, acolo unde este cazul.

Este recomandat sa folositi echipamentul ideal pentru astfel de naluci, lansete cu actiuni parabolice, dar cu rezerve de putere pentru capturile de mari dimensiuni care pot aparea.

Dotat cu: 1 ancora, nr.10

Fir recomandat: 0.16mm

Adancime evolutie: 1.5-2m

Sinking - Scufundatoare

Flotabilitate
Scufundator
Greutate
2.6g
Lungime
3cm
Model
Hornet

Salmo este o companie poloneza fondata cu aproape trei decenii in urma de doi ihtiologi pasionati de pescuit cu naluci. Primele voblere Salmo au fost cele de clean, portofoliul extinzandu-se apoi catre toate speciile de rapitori de pe continentul european. Paleta larga de culori, formele de naluci si evolutiile unice ale acestora a facut ca numele Salmo sa devina un brand international. 

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.