Vobler Salmo Hornet H4F HP Hot Perch Salmo

Vobler Salmo Hornet H4F HP Hot Perch

84414118
42,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Gama Hornet4 a fost creata de catre Salmo pentru acei pescari care folosesc un echipament o idee mai puternic decat cei care folosesc gamele precedente H2 si H3. Practic, Hornet 4 ne permite sa pescuim si pe rauri cu debit mai mare sau pe lacuri.

Hornet 4 se remarca prin vibratia ampla, dar si prin cele doua ancore, una anterioara si una posterioara, menite sa reduca sansele rateurilor. Chiar daca sunt concepute pentru rapitori de talie mica si medie (clean, biban, pastrav), pentru tehnica trolling (tractarea in urma barcii la viteza redusa), H4 poate deveni voblerul castigator pentru salau, stiuca, chiar si somn.

Ceea ce evidentiaza Hornet de orice alta naluca din gama Salmo, este agresivitatea evolutiei, considerate de multi pescari ca fiind una dintre cele mai pronuntate dintre toate nalucile construite vreodata. Ideale deopotriva pentru pescuitul pe ape repezi, cat si pentru pescuitul pe lacuri, Hornet se recupereaza cu o viteza mai mare decat cea a curentului, acolo unde este cazul.

Este recomandat sa folositi echipamentul ideal pentru astfel de naluci, lansete cu actiuni parabolice, dar cu rezerve de putere pentru capturile de mari dimensiuni care pot aparea.

Specificatii tehnice:

Armare: 2 ancore nr.8
Fir recomandat (mono): 0.16mm
Adancime evolutie: 1.5-2m
Evolutie in repaos: Plutitor
Greutate: 3g
Lungime: 4cm

Flotabilitate
Plutitor
Greutate
3g
Lungime
4cm
Model
Hornet

Salmo este o companie poloneza fondata cu aproape trei decenii in urma de doi ihtiologi pasionati de pescuit cu naluci. Primele voblere Salmo au fost cele de clean, portofoliul extinzandu-se apoi catre toate speciile de rapitori de pe continentul european. Paleta larga de culori, formele de naluci si evolutiile unice ale acestora a facut ca numele Salmo sa devina un brand international. 

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.