Vobler Clean Salmo Lil Bug BG2F PBG Pearl Bug 2cm 2.8g Salmo

Vobler Clean Salmo Lil Bug BG2F PBG Pearl Bug 2cm 2.8g

84608239
34,50 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Vobler Salmo Lil Bug BG2F Pearl Bug 2cm 2.8g

Daca esti fan de pescuit de suprafata cu micronaluci, Lil Bug este ceva ce nu trebuie sa-ti lipseasca din trusa. Este o naluca denumita de pescarii de rapitori "tracer", adica cea care lasa urme pe filmul apei, atunci cand este recuperata. Practic, trasam o linie pe suprafata apei, un V cauzat de corpul bombat, care va atrage atentia oricarui rapitor din zona: fie clean, avat, pastrav sau biban. 

Tehnica pescuitului cu Lil Bug este una pe care o cunosc foarte bine pescarii de musca artificiala. Incepem cu lanseuri in apropierea malului pentru a verifica rapitorii din apeopiere, apoi lansam spre malul opus. Ideea este aceea de a traversa zone pe care le vedem cu vegetatie submersa abundenta, acolo unde rapitorii s-ar putea ascunde gata de atac. Mulinarea cea mai indicata este una lenta, continua, cu varful lansetei ridicat in sus. In acest fel putem controla cel mai bine traseul pe care vrem sa ne apropiem de mal. Este important ca in permanenta sa vedem acel siaj, V creat de dizlocarea de apa a corpului gras a lui Lil Bug. 

Daca pescuim in curent puternic, acolo unde recuperarea nu ne mai ajuta pentru turbulenta siajului, putem lasa naluca sa "curga" deasupra locurilor fierbinti, animand-o cu mici miscari ale varfului lansetei. Nu uitati ca exista multe specii de pesti rapitori care obisnuiesc sa pandeasca in ape putin adanci. Daca in zona cu apa mica, un clean de talie mare gasesti o groapa cat de mica, va pandi de acolo orice miscare. 

Nu uitati de cel mai spectaculos mod de a pescuit Lil Bug-ul. Prin lovirea suprafetei apei. Adica lansam exact in zona in care pestele ataca si se graneste furibund si avem galetul pregatit pentru armare si intepare. Atacul survine in aceste situatii, imediat ce naluca a atins suprafata apei. 

Specificatii tehnice:

  • Tip: plutitor
  • Lungime: 2cm
  • Greutate: 2.8g
  • O ancora nr.8
  • Corp bombat 
  • Tehnica de pescuit: recuperare lenta, continua
  • Evolutie corecta cu siaj in urma nalucii
Dimensiune
2cm
Flotabilitate
Plutitor
Greutate
2.8g
Model
Lil Bug

Salmo este o companie poloneza fondata cu aproape trei decenii in urma de doi ihtiologi pasionati de pescuit cu naluci. Primele voblere Salmo au fost cele de clean, portofoliul extinzandu-se apoi catre toate speciile de rapitori de pe continentul european. Paleta larga de culori, formele de naluci si evolutiile unice ale acestora a facut ca numele Salmo sa devina un brand international. 

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.