Vobler Daiwa Prorex Joint Bait Firetiger 10cm 12g Daiwa

Vobler Daiwa Prorex Joint Bait Firetiger 10cm 12g

F3.D15201.100
43,44 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Aceasta naluca noua, multi-articulata, din seria Prorex, convinge prin actiunea sa remarcabila. Naluca articulata are o actiune naucitoare chiar si pe recuperarea lenta. La scurte smucituri usoare, naluca are miscari de flanking in lateral. Cu opriri scurte in timpul activarii, naluca se scufunda in pozitie orizontala cu miscare lenta, pastrand, in acelasi timp, echilibrul perfect.

Datorita scufundarii ei lente, acest lucru poate fi un avantaj la pescuitul in apele putin adanci. Potrivita atat pentru un mod de activare lent, dar si rapid - o naluca optima pentru intregul sezon.

Din cauza unei proceduri speciale de imprimare 3D, aceste naluci viu colorate pot imita aproape perfect un peste adevarat - ideal pentru ape limpezi si foarte frecventate. De asemenea, constructia silentioasa (fara bile) este perfect potrivita pentru apele puternic frecventate, pentru ca de multe ori, lestul sperie pestii.

Lent scufundator (Slow Sinking)

<iframe width="540" height="304" src="https://www.youtube.com/embed/EosPOhJjxxs?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Dimensiune
10cm
Flotabilitate
Scufundator
Greutate
12g
Model
Prorex Join Bait
Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.