Vobler Salmo Thrill TH9 SGH Silver Ghost 9cm 22g Salmo

Vobler Salmo Thrill TH9 SGH Silver Ghost 9cm 22g

84539523
48,00 lei
cu TVA

Salmo Thrill este considerat voblerul suprem de avat. Varianta de 9cm este recomandata in perioadele maxime de hranire, intrucat se lanseaza extrem de usor si imita perfect obletele care se deplaseaza sub filmul apei. 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Probabil una dintre cele mai populare naluci de avat realizate vreodata, datorita eficientei sale, acoperind zone mari de apa prin castabilitatea sa extraordinara. Thrill a generat de la aparitia sa (2007) si pana azi cele mai mari recorduri de avat, fie ca vorbim de Dunare, fie ca vorbim de lacurile sau raurile interioare.

Avatul, acest luptator hraparet al apelor noastre. Iute si frumos, asemenea unui fulger argintiu.

Apare ca o fantoma, improscand apa in preajma urmatoarei prazi. Este intotdeauna greu de recunoscut ca e aproape imposibil sa-i prinzi, in special pe cei uriasi.

Noul Salmo Thrill este raspunsul acestei probleme. Se lanseaza ca un glonte, si poate ajunge cu usurinta in sufrageria oricarui avat.

In ciuda greutatii sale considerabile (22 grame, 9 centimetri), Thrill trebuie recuperat chiar sub filmul apei. Imediat dupa lansare naluca se recupereaza rapid, cu varful lansetei ridicat. O mulineta cu raport mare de recuperare este intotdeauna un avantaj pentru pescuitul cu aceasta naluca.

Specificatii tehnice:

  • Lungime: 9cm
  • Greutate: 22g
  • Adancime evolutie: 0.3 - 8m
  • Barbeta: Policarbonat inscriptionat
  • Constructie: Throgh-Wire (Fir de ranforsare in intreg corpul)
  • Tip: Sinking (scufundator)

Flotabilitate
Scufundator
Greutate
25g
Model
Thrill

Salmo este o companie poloneza fondata cu aproape trei decenii in urma de doi ihtiologi pasionati de pescuit cu naluci. Primele voblere Salmo au fost cele de clean, portofoliul extinzandu-se apoi catre toate speciile de rapitori de pe continentul european. Paleta larga de culori, formele de naluci si evolutiile unice ale acestora a facut ca numele Salmo sa devina un brand international. 

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.