Catalog produse

Produse Noi

Vobler Rapala Max Rap Walk'N Roll Blue Smelt 13cm 29g

MXRWR13 BLSMT

Rapala

63,65 lei

67,00 lei

-5%

Vobler Rapala Max Rap Walk'N Roll Blue Smelt 13cm 29g

Una din nalucile dedicate de suprafata "care le face pe toate", conform producatorului finlandez. MaxRap Walk'N Roll plonjeaza, scoate sunete specifice popper-ului, aluneca asemenea gliderelor, si, mai ales, se lanseaza ca un glonte, datorita sistemului interior de lestaj. 

La o recuperare lenta, aceasta naluca va face miscari in laterale unduite si va arunca stropi de apa prin capul taiat. Odata cu animarea prin pauze si miscari ale varfului lansetei in jos (Twich & Pause) va avea o evolutie tipica nalucilor animate de tenica "Walk de The Dog". 

La recuperari rapide si lungi, va imita perfect un peste momeala care incearca sa evadeze iar, odata naluca oprita, o putem anima pe loc cu miscari scurte din varful lansete indreptat in jos - moment in care va plonja scurt cu capul inspre adanc. 

MaxRap Walk'N Roll este o naluca spectaculoasa, care nu va trece neobservat de niciun rapitor care se hraneste la suprafata apei, chiar si in cele mai neprielnice conditii atmosferice. MaxRap Walk'N Roll se comporta excelent pe valuri mari, pastrandu-si miscarea naturala.

Specificatii tehnice:

  • Lungime: 13cm
  • Greutate: 29g
  • Comportament in repaos: Floating
  • Evolutie tipic: Glidere, Poppere, dar si Crankuri
  • Arrmat cu doua ancore rezistente: VMC 7554 2XStrong
  • Corp Usor ondulat pentru miscari de glide, activate fara efort
Dimensiune 13cm
Flotabilitate Plutitor
Greutate 29g
Model Max Rap Walk'N Roll

30 produse din aceeasi categorie