Vobler Salmo Tiny IT3S LB Ladybird Buburuza 3cm 2.5g Salmo

Vobler Salmo Tiny IT3S LB Ladybird Buburuza 3cm 2.5g

84503597
38,00 lei
cu TVA

Vobler de clean, pastrav si biban, cu o evolutie extrem de spectaculoasa sub filmul apei, foarte versatil pentru pasionatii tehnicii Ultra Light. Realizat in Polonia de compania Salmo.

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Vobler Salmo Tiny IT3S LB Ladybird Buburuza 3cm 2.5g

Tiny si-a castigat renumele drept cel mai eficient vobler de clean si pastrav, datorita formei bombate care provoaca o evolutie excelenta (vibratie intensa pe distante scurte) in apa si datorita dimensiunilor sale reduse, un avantaj in pacalirea exemplarelor mari.

Este o naluca imbatabila in pescuitul de suprafata, bineinteles cand pestele se hraneste pe filmul apei. Greutatea redusa, forma aerodinamica il fac extrem de usor castabil in zona fierbinte. Tiny este practic o musca mai mare si spectacolul atacului de suprafata este garantat. 

Este o naluca excelenta si pentru rauri, acolo unde lanseurile le facem camuflati de palcurile de vegetatie. Atacurile vor fi extrem de violente si trebuie sa fim pregatiti pentru driluri cu cleni sau pastravi capitali. 

Lasa-l sa cada pe apa incet, ca o insecta lovita de o pala de vant. Ai grija, atacul e iminent de acum. Daca nu, da-i voie sa pluteasca si simte-i vibratia magica. Lasa-l sa atinga usor substratul pietros si barbeta va rascoli din cand in cand algele prinse de fund. De acum, naluca e luata de curent si simturile ti se ascut...

Imitatia de buburuza este poate cel mai reusit patern de culoare din intreaga serie. Combinatia de rosu si negru este irezistibila pentru rapitorul care sta la panda in zona de hranire. 

Specificatii tehnice:

  • Adancime de evolutie: 0.3-0.5m
  • Lungime: 3cm
  • Greutate: 2.5g
  • Culoare: LB Ladybird - Buburuza
  • Evolutie in repaos: Sinking
  • Recomandat pentru pastrav, clean si biban.
  • Armare: Ancore VMC Black Nickel Nr.12
  • Tehnologie de constructie: Sarma transversala Inox
  • Produs testat individual inainte de procesul ambalarii
  • Realizat in Polonia
Flotabilitate
Scufundator
Greutate
2.5g
Lungime
3cm
Model
Tiny

Salmo este o companie poloneza fondata cu aproape trei decenii in urma de doi ihtiologi pasionati de pescuit cu naluci. Primele voblere Salmo au fost cele de clean, portofoliul extinzandu-se apoi catre toate speciile de rapitori de pe continentul european. Paleta larga de culori, formele de naluci si evolutiile unice ale acestora a facut ca numele Salmo sa devina un brand international. 

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.