Catalog produse

Produse Noi

Vobler Storm Gomoku Dense Orekin 4.8cm 6g

GD48 GFR

Storm

22,00 lei

Vobler Storm Gomoku Dense Orekin 4.8cm 6g

Daca ai simtit vreodata nevoia sa faci lanseuri la distante mari cu o naluca de mici dimensiuni, Gomoku Dense poate fi o varianta optima. Mic, compact si dens - se lanseaza mai departe decat orice alt model asemanator, raportat la greutate si dimensiune

Primul lucru care te va frapa este faptul ca, pe cap de lanseu, probabilitatea de a avea un atac este extrem de mare. Ideea este ca, in cadere, Gomoku Dense lucreaza pe cadere, cu o vibratie fina, dar constanta. Practic, forma corpului nu activeaza vibratia doar in momentul recuperarii, ci si in momentul caderii libere.

Evolutia dupa lansare este scufundatoare, astfel ca, avem posibilitatea de sondare a intregii coloane a apei, dupa zonele in care pandesc pestii rapitori. Foarte importanta este forma pestelui, minnow, adica imitatia clasica a taliei unui pestisor momeala. 

Gomoku dense este un vobler care poate fi pescuit si pe rauri cu un curent, mediu-rapid, datorita constructiei stabile a corpului, chiar la viteze de recuperare foarte mari. 

Specificatii tehnice:

- Lestare interioara impresionanta raportata la marime corp

- Evolutie scufundatoare, cu vibratie fina pe repaos

- Extrem de stabil, chiar si in curenti puternici la viteze de recuperare mari

- Armat cu Ancore VMC Premium Hooks (2)

30 produse din aceeasi categorie