Vobler Salmo Perch PH8F RR 8cm/12g Salmo
Vobler Salmo Perch PH8F RR 8cm/12g Salmo
Vobler Salmo Perch PH8F RR 8cm/12g Salmo
Vobler Salmo Perch PH8F RR 8cm/12g Salmo

Vobler Salmo Perch PH8F RR 8cm/12g

84478130
45,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

O naluca devenita sablon pentru multi manufacturieri din intreaga lume, Perch imita perfect unul dintre cei mai populari rapitori din apele noastre, bibanul. Atunci cand a fost testat pentru prima oara, modelul s-a dovedit a fi prinzator atat in pescuitul la trena, cat si in tehnica lanseurilor succesive din barca sau de pe mal.

Perch se adreseaza in primul rand rapitorilor de talie mare (stiuca, salaul, somnul), dar s-a dovedit a fi prinzator si la speciile mai mici, la biban.

Salmo Perch are corpul bombat, fusiform spre coada, cu o proeminenta a branhiilor si putin turtit in zona capului. Barbeta este realizata dintr-un plastic rezistent, care se subtiaza spre buza.

Majoritatea culorilor concepute de manufacturierii polonezi urmeaza un patent de culoare extrem de atractiv - majoritatea imita bibanul (Perca Fluviatilis).

Pentru a obtine o evolutie cat mai corecta si reala a nalucii, specialistii de la Salmo recomanda o recuperare lenta, datorita vibratiei mari pe care o provoaca.

Totodata, in functie de ritmul de hranire a pestilor sunt recomandate coborarile rapide ale varfului lansetei cu reprize scurte de recuperari rapide.

Zonele in care evolueaza cel mai bine modelele Floating (plutitoare) sunt lacurile cu multa vegetatie din apropierea malurilor.

Caracteristici:

Model: Plutitor

Armare: 2 ancore

Carlige: (triple 2), nr.4

Fir recomandat: 0.22mm

Adancime maxima: 0.5-1m

Flotabilitate
Super Deep Runner
Greutate
14g
Lungime
8cm
Model
Perch

Salmo este o companie poloneza fondata cu aproape trei decenii in urma de doi ihtiologi pasionati de pescuit cu naluci. Primele voblere Salmo au fost cele de clean, portofoliul extinzandu-se apoi catre toate speciile de rapitori de pe continentul european. Paleta larga de culori, formele de naluci si evolutiile unice ale acestora a facut ca numele Salmo sa devina un brand international. 

Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.