Wafters Benzar Pro Corn Midi Usturoi 10mm 30ml Benzar Mix

Wafters Benzar Pro Corn Midi Usturoi 10mm 30ml

98057246
22,50 lei
cu TVA

Pro Corn este momeala inovatoare conceputa sub forma unei boabe de porumb, cu flotabilitate medie, perfecta pentru o echilibrare in monturile de method.

 

Wafters Benzar Pro Corn Midi Usturoi 10mm 30ml

Versiunea de 10mm, lansata de Benzar Zsolt pentru sezonul 2023 este una conceputa pentru pasionatii de method feeder pe ape comerciale, dar si pe ape salbatice. Spre deosebire de primele modele de 14mm, aceasta versiune mai mica nu face o selectie atat de stricta. 

Daca esti pasionat de method feeder, cu siguranta vei fi incantat de ultima inventie a unuia dintre cei mai titrati pescari de stationar autohtoni, Benzar Zsolt. A concepe o momeala de carlig method super aromatizata, care sa aiba forma boabei de porumb, dar cu o aromatizare net superioara conferita de compozitie, este cu adevarat o inovatie. 

Este binecunoscut faptul ca boaba de porumb ramane una dintre cele mai notorii momeli de carlig, fie ca o prezentam fiarta, fie uscata. Aromatizarea poate fi facuta, dar cu limite care tin de puterea de eliberare a acestora, in functie de procesul la care au fost supuse. De regula, schimbarea carligului armat cu boabe de porumb, daca nu sunt uscate, o vom face cat mai des. 

Wafters-urile sunt fara dubiu unele dintre cele mai eficiente momeli de carlig preferate de pasionatii method. Jocul echilibrarii este unul pe care multi il fac inainte de a ajunge pe apa. Ideea e aceea de a dobandi o momeala de carlig care sa fie aspirata fara niciun efort si care sa fie prezentata cat mai natural. 

Flotabilitatea acestor momeli nu este ampla. Se echilibreaza perfect pentru o evolutie  "Slow Suspending" intr-o montura cu Bait Sting de 7mm. 

Sunt deopotriva recomandate pentru carpodromuri, dar si pentru tehnica method, pe Dunare, la crap. 

Specificatii tehnice:

  • Incadrare momeli method: Wafters
  • Tehnica de aplicatie: Method Feeder
  • Aplicatie: Ape Salbatice, Carpodromuri, Piste Method
  • Dimensiune: 10mm
  • Produs ce contine derivate din porumb
  • Nu se crapa, nu se usuca, anduranta mare in utilizare
  • Cantitate: 30ml
  • Culoare: Alb
  • Aroma Usturoi
  • Produs realizat in UE

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.