Galeata Nada 25L Albastru Metalizat Made in France
Amestecul a 2-3 kilograme de nada intr-un vas care nu este suficient de incapator poate sa puna probleme mari. Pescarii de competitie obisnuiesc sa realizeze operatiunea de amestecare si umectare in vase care sa le permita o manipulare cat mai usoara. Daca in competitii se folosesc bacurile de mari dimensiuni, pentru amestecul cantitatii mai sus mentionate, o galeata de 25 de litri este accesoriul de care avem nevoie.
Modalitatea corecta de preparare a nadei.
Desfacem ambalajul nadei si il varsam in galeata. In starea uscata (fara apa adaugata), incepem sa amestecam intens. In acest stadiu, pescarii de competitie apeleaza la bormasini cu capete speciale de amestcare. Nu e cazul nostru, intrucat nu ne grabeste nimeni. Dupa amestec, pregatim, in functie de cantitatea de mix pe care o avem, pregatim 80% din apa (si aditivii lichizi) pe care o avem pregatita pentru umectare. Din nou, amestecam.
Cu ajutorul unei site, egalizam particulele de nada. Operatiunea de cernere trebuie sa o facem in toata masa mixului, nu doar cu ce avem la suprafata. Nada o lasam sa se umecteze o ora, maxim doua ore, dupa care adaugam restul de parte lichida.
Repetam operatiunea de cernere si avem nada pregatita. Ultimul stadiu este cel in care adaugam orice alta particula sau momeala vie: british bread, seminte de porumb sau de grau, pelete, etc. Bineinteles, daca situatia o cere, momeala vie: viermusii sau larvele de libelula.
Grosimea materialului, calitatea constructiei acestei galeti garanteaza o utilizare, fara probleme, de minimum zece ani.
Specificatii tehnice:
- Dimensiuni: 42cmx27cm
- Constructie solida
- Capacitate: 25l
- Culoare: Albastru Metalizat
- Maner sculptat in lemn, ergonomic
- Tija metalica rezistenta
- Produs realizat in Franta