Un set care nu trebuie sa lipseasca din bucataria oricarui pescar gurmand sau simplu gurmand. Curatarea pestelui necesita rabdare, dar se poate face rapid cu ajutorul placii, a instrumentului de indepartare a solzilor, dar si a cutitului de filetat cu teaca. Bonus in pachet: Manusa de filetat si dispozitiv de ascutit.
Set Curatare Peste Cutit de Filetat Manusa de filetat si 4 Accesorii
Un set care nu trebuie sa lipseasca din bucataria oricarui pescar gurmand sau simplu gurmand. Curatarea pestelui necesita rabdare, dar se poate face rapid de catre orice incepator, daca are la indemana instrumentele necesare.
Componente:
1. Tabla pentru curatat peste are suprafata striata care nu permite alunecarea pestelui si beneficiaza de o clema cu care reusim sa fixam pestele in asa fel incat sa nu alunece atunci cand curatam solzii sau il filetam. Tabla de curatat peste este pliabila, deci nu ocupa spatiu mare pentru depozitare.
2. Instrument special de indepartat solzii, cu suprafata zimtata. Acesta nu doar indeparteaza cu usurinta solzii, ci si impiedica raspandirea acestora in toata bucataria. Suprafata rotunda si mare permite o curatare extrem de rapida. Realizat din plastic ABS Solid.
3. Manusa speciala de filetat care impiedica eventualele accidente care pot aparea prin alunecarea accidentala a cutitului. De asemenea, in momentul curatarii de solzi, avem o priza mult mai buna a pestelui cu ajutorul acesteia.
4. Cutitul de filetat cu teaca. Are lama usor curbata si care pentru a urma conturul coastelor, flambeaza usor. Extrem de ascutit, cu lama suficient de lunga pentru a fileta si pestii de talie mai mare.
5. Dispozitiv pentru ascutit cutit. Un instrument pe care trebuie sa il avem la indemana in momentul filetarii, mai ales daca atingem des cu lama oasele mai mari. Ascutitorul beneficiaza de doua pietre de granulatii diferite, in care trecem printr-o miscare de apasare lama cutitului (cu partea ascutita spre piatra).
6. Sort special din bumbac de culoare rosie, imprimat cu logo-ul Horgaz Bajnok (Campion Pescar - Limba Maghiara). Adica un accesoriu vestimentar care ne tradeaza nu doar pasiunea, ci si placerea de a gati peste. Bineinteles, sortul de bucatar ne va feri hainele de lucru de sange sau solzi.
IMPORTANT:
Sortul are culoare neagra , cu profil (Margine) de culoare galbena - poza este orientativa