Daca n-ai folosit pana acum nada Benzar Miere, e timpul sa o faci. Si nu pentru ca asa se cheama, nici pentru ca are aroma imbietoare, ci pentru ca reprezinta un amestec de materiale atent alese si dozate de insusi marele campion national de pescuit stationar, Zsolt Benzar.
Particularitatea aromei de miere sta, paradoxal, in particulele mari din care este realizata. Totodata, continutul ridicat in zaharuri, care satisface o nevoie ridicata de acumulare a substantelor energetice, o recomanda pentru ape cu temperaturi mai scazute. Asta nu inseamna, bineinteles, ca eficacitatea nadei nu se extinde pe intreaga perioada a anului.
Modalitate de folosire:
Continutul se golseste intr-o galeata de nada (cu deschidere larga) si se adauga treptat apa. Pentru obtinerea consistentei, se recomanda doua, trei pauze a cate 10 minute in adaugarea apei. Acesta este procesul de umectare a nadei, cand apa si aditivii lichizi patrund in fulgii uscati din componenta. Inainte de formarea bulgarilor de nada (ideali de marimea munei mandarine, dar marimea poate varia in functie de aplicabilitate), nada se trece prin sita pentru o omogenizare mai buna. Se poate aplica fara probleme pe orice momitor, inclusiv pe momitorul de feeder. Adaugarea nadei vii (viermusi, rame taiate, larve de chironomide), mareste atat eficienta, cat si puterea de atractie a acesteia.
La pescuitul in ape curgatoare se adauga in mixtura pamant special (terre de riviere, terre de some) pentru lestare suplimentara.
Contine:
Pesmet
Faina de porumb
Extract din germeni de porumb
Produse de panificatie si morarit
Seminte oleaginoase
Zaharuri
Sare
Arome naturale
Aditivi sub forma de praf
Produs realizat in Uniunea Europeana
Inapt consumului uman
- Greutate
- 1kg