Solutie de Brunat Arme Balistol Germany 1000ml Ballistol

Solutie de Brunat Arme Balistol Germany 1000ml

VK.23640.RO
1.010,97 lei
cu TVA

Solutie de brunare de 1000ml produsa de compania germana Ballistol, unul dintre cei mai mari producatori mondiali de solventi si agenti de intretinere arme.

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Ballistol Solutia de Brunat Arme 1000ml

Balistol este una dntre cele mai mari companii producatoare de lubrifianti, agenti de curatare si intretinere arme, piele, lemn. Istoria companiei germane incepe inca din 1904, cand Dr. Helmut Klever realizeaza produsul Ballistol, o combinatie de doi termeni: ulei (ol) si Ballist (balistic). Uleiul miraculos al profesorului universitatii din Karlsruhe a devent in curand faimos, fiind utilizat nu doar de armata germana si austriaca, ci de orice pasionat de vanatoare de pe continentul european. 

Dupa mai bine de un secol, produsul doctorului Klever, ramane in topul preferintilor pasionatilor de arme de vanatoare, fiind declarat un produs ecologic, care nu polueaza nici aerul, nici apa si se descopune natural. 

Solutia de brunat arme Ballistol este de un real un ajutor util atat pentru experti, cat si pentru amatori. Are capacitatea de a readuce la viata orice arma. 

Instructiuni de utilizare:

Degresati cu grija arma cu ajutorul produsului Robla Solo apoi aplicați solutia de brunat cu ajutorul unei pipete sau a unei pensule pe partile care trebuie brunate (Retineti ca produsul nu functioneaza pe otelul care contine mai mult de 3% crom).

Lasati sa actioneze pret de 3 minute pana cand se formeaza un capac alb-galben. Apoi spalati-l cu apa, uscati-l cu o bucata de panza moale. La final, puteti pulveriza cu un spray de intretinere Ballistol. 

Specificati tehnice:

  • Cantitate: 1000ml
  • Produs realizat in Germania

Ballistol este una dintre cele mai faimoase companii producatoare de solutii de curatare si intretinere arme de pe mapamond, fondata in Germania in anul 1874. 

Nicio recenzie

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.