Aditiv Amur Ten Mar Verde si Papura Praf Van Den Eynde 250g Van Den Eynde

Aditiv Amur Ten Mar Verde si Papura Praf Van Den Eynde 250g

VA00192
11,50 lei
cu TVA

Aditiv pentru amur realizat pe baza de extract de mar verde si papura. Extrem de concentrat, se recomanda adaugarea cu ponderatie in mixul de nadire. 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Aditiv Amur Ten Mar Verde si Papura Praf Van Den Eynde 250g

Niciun alt aditiv nu se bucura de o popularitate atat de mare precum gama de aditiv concentrati de la Van de Eynde. Aditivul special are un efect incredibil, odata adaugat in nada pentru pescuitul speciilor de apa curgatoare. Rolul principal a acestui aditiv nu sta doar in valoarea nutritiva sporita pe care o confera, ci si in atractivitatea nadei. 

Aditivul concentrat obtinut din mar verde, lucerna si alte ierburi este aroma cea mai eficienta in pescuitul tenului. Fie ca il folosim pentru prepararea porumbului de nadire, fie ca il folosim pentru aditivarea nadei, acest produs nu trebuie sa ne lipseasca inaintea unei partide de pescuit la ten (Amur). 

Mod de preparare pentru amestec nada:

Se adauga un procent de maxim 5% din materialul de mix pe care il avem la dispozitie, cu etapele clasice de umectare (ideal cu 3 adaugiri de apa si aditiv lichid). Aditivul praf se amesteca bine in mixul de nadire INAINTE de adaugarea partii lichide. 

Specificatii tehnice:

  • Aditiv praf de concentratie mare
  • Se recomanda dozare ponderata
  • Aroma: Mar Verde + Extras din Lucerna + Trestie si Papura. 
  • Culoare: Deschisa
  • Specia tinta: Amur (Ten)
  • Granulatie: semi fina
  • Cantitate: 250g
  • Produs realizat in Germania
Greutate
250g

Companie renumita producatoare de nada care poarta numele lui Marcel van Den Eynde, pescar specializat in tehnica match. Producatorul belgian a revolutionat piata articolelor de nade de pescuit prin cateva produse care sunt renumite pe intreg mapamondul. 

Istoria fondarii companiei isi are inceputurile cu mai bine de trei decenii in urma, cand retetele faimosului pescar de competitie belgian au devenit disponibile in intreaga Europa. 

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.