Cutie Naluci Meiho Japan VS-3043 ND2B 35.6x23x5cm Meiho

Cutie Naluci Meiho Japan VS-3043 ND2B 35.6x23x5cm

VS3043ND2B
85,00 lei
cu TVA

Cutie de naluci Meiho, ideala pentru naluci moi, naluci hard (voblere), dar si pentru oscilante sau spinnertailuri. 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Cutie Naluci Meiho Japan VS-3043 ND2B 35.6x23x5cm

Cutia VS-3043ND este raspunsul firmei Meiho la nevoia pescarilor din intreaga lume pentru o cutie universala. Acest model a fost conceput pentru a se potrivi in cea mai mare parte a gentilor de pescuit care exista pe piata. Foarte multe genti pentru pescuit la rapitor sunt de buna calitate, insa cutiile din interior sunt de foarte proasta calitate, asa ca VS-3043ND este cutia care o sa va ofere o geanta de pescuit de top, din toate punctele de vedere !

Modelul VS-3043ND2 are 3 randuri pe lungime, unul mai lat si 2 mai inguste. Randul mai lat, cu 5 compartimente, este ideal pentru depozitarea nalucilor de dimensiuni mari si a altor accesorii mai voluminoase (role de fir, clesti, forfecute, etc)

Liderul absolut in domeniul cutiilor, valigetelor si gentilor de pescuit, Meiho este sinonim cu calitatea japoneza de top. Cutiile Meiho sunt facute din plastic de ultima generatie,foarte rezistent, tratat UV pentru a va proteja nalucile de efectele daunatoare ale soarelui, echipate cu un sistem revolutionar de balamale, care sunt practic indestructibile.

Toate cutiile Meiho sunt concepute astfel incat sa se integreze in sistemul lor ingenios de depozitare, astfel ca ficare din cutiile mai mici poate fi integrata cu usurinta in valigetele Meiho, intr-un loc special proiectat pentru ea. Design futurist, spatii de depozitare unice, proiectate si fabricate cu o precizie milimetrica, astea sunt doar cateva din caracteristicile gamei de cutii Meiho. Pentru oricine a avut placerea de a folosi o astfel de cutie, un lucru este clar: atunci cand cumperi un produs Meiho, il cumperi pentru o viata!

Specificatii tehnice:

  • Dimensiuni: 35.6 x 23 x 5 cm
  • 12 pereti despartitori cu generare 15 compartimente
  • Rezistenta sporita la socuri mecanice (Impact Proof)
  • Material constructie: Polimeri
  • Rezistenta la actiunea razelor UV
  • Poate fi integrata in valigetele: BM-7000, BM-9000
  • Balama supradimensionata pe toata lungimea cutiei 
  • Deschidere/Inchidere cu o singura mana
  • Locasurile pentru peretii despartitori sunt pozitionate milimetric, pentru a putea utiliza la maxim tot spatiul disponibil
  • Colturi rotunjite pentru a putea fi introduse cu usurinta in orice geanta, printre alte cutii
Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.