Lanseta Benzar Allround Feeder 3.60m 20-110g (4varfuri rez)

Lanseta Benzar Allround Feeder 3.60m 20-110g

12328360
Stoc epuizat
273,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare


 

Lanseta Benzar Allround Feeder 3.60m 20-110g 5varfuri

Lanseta Benzar Allround Feeder si-a primit numele indreptatit, caci, intr-adevar, am primit o lanseta "pentru toate", al carei universalitate o putem fructifica oriunde. Prin alegerea corespunzatoare al unuia din cele cinci varfuri diferite ca si putere, din carbon sau fibra de sticla, vom obtine un bat cu valoare intreaga ce poate fi folosit in orice imprejurare! Vom regasi toate caracteristicile benefice ale tesaturii de carbon de IM 12.

Daca avem la noi lanseta Benzar Allround Feeder, atunci nu vom avea situatii imposibile, oriunde ne-am duce la pescuit. De exemplu, cu varful de carbon de 3 oz, lanseta noastra este pregatita pentru cosulete de nadire sau plumbi mari ori pescuitului la mrene mari, folosind, totodata si rezervele de forte ce se gasesc in corpul lansetei. Cu celelalte varfuri de cate 2 (2 buc), 1 si ¾ oz putem pescui la crap si platica pe ape curgatoare sau statatoare deopotriva, desigur, toate adaptate precis nevoilor noastre si propriilor noastre idei. Pentru a realiza acest lucru sunt de un mare ajutor cele trei greutati din cupru prevazute cu surub, aflate la capatul lansetei care, prin scoaterea lor, pot echilibra perfect lanseta.

Cel mai inalt nivel de ergonomie ne ofera portiunea de maner din combinatie de pluta-neopren. Cu ajutorul lansetei de 20-110 grame, intr-adevar nimic nu este imposibil. In orice situatie, Benzar Allround Feeder va fi cel mai bun partener.

Numar tronsoane: 3+5 varfuri (1 bucati fibra de sticla - 0.75 oz; 2 bucata carbon - 2 oz; 1 bucata fibra de sticla - 2 oz si 1 bucata carbon - 3 oz)

Specificatii tehnice:

  • Lungime: 3.60m
  • 5 Varfuri de semnalizare
  • Incadrare putere de aruncare: 20-110g
  • Modularitate Carbon Blank: Grafit IM12
  • Lungime de transport: 126cm
  • Husa din material textil compartimentata
  • Maner: Pluta HQ + EVA
  • Inele SIC
  • Greutate: 276g
Lungime
3.60m
Numar Varfuri Semnalizare
5
Putere Aruncare
20-110g
Segmente
3
Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.