Fir Fluorocarbon Asso Premium Cuori 0.26mm 50m

Fir Fluorocarbon Asso Premium Cuori 0.26mm 50m 5.80kg

111008260
Stoc epuizat
54,42 lei
cu TVA

Fluorocarbon rezistent la abraziune si aproape invizibil sub apa, util pentru o varietate mare de tehnici de pescuit, in functie de diametrul ales. 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare


 

Fir Fluorocarbon Asso Premium Cuori 0.26mm 50m 5.80kg

Este stiut faptul ca Fluorocarbonul are o serie de avantaje net superioare monofilamentelor clasice. Pe langa rezistenta sporita la abraziune, motivul pentru care este ales pentru realizarea forfacurilor si strunelor de rapitori este factorul redus de reflexie sub apa, ceea ce inseamna ca este foarte greu de reperat. Culoarea translucida constituie un avantaj, mai ales acolo unde pestii sunt extrem de prudenti in hranire. 

Datorita noii generatii de copolymer PVDF incorprati in Asso Premium Cuori acesta este 100% fluorocarbon si este cel mai rezistent fir la abraziuni disponibil astazi (de 2 ori mai rezistent decat un fluorocarbon traditional). Aceste caracteristici il face un fluorocarbon ideal pentru situatii grele gen pescuitul la mare sau Dunare unde rezistenta la abraziune este principala preocupare. Absenta memoriei si cu un coeficient de elasticitate minim face din Asso Premium Cuori un fluorocarbon preponderent senzitiv. Deoarece moleculele fluorocarbonului sunt mult mai compacte si dense decat ale ale nylonului, aceasta face ca fluorocarbonul sa fie mult mai greu, mai scufundabil si mai putin vizibil decat orice alt monofilament

Pescarii de fly fishing il folosesc pentru confectionarea de tippet-uri (inaintasul dincolo de care se leaga musca). Exista si o categorie de pescari ce il utilizeaza ca linie principala in pescuitul la varga. Este prezent intr-un sortiment de grosimi ce acopera intreaga gama de aplicatii, intelegand aici pescuit la stationar (feeder, method feeder, match, rubeziana, bologneza si varga), crap, rapitor si somn. Lungimea este de 50m, astfel incat sa satisfaca toate exigentele.

Specificatii tehnice

  • Tip: fluorocarbon
  • Rezistenta sporita la abraziune
  • Rezistenta mare de rupere la nod
  • Recomandat pentru realizarea forfacurilor fine, dar si a strunelor de rapitori
  • Culoare: Translucid
  • Memorie scazuta, comparativ cu alte tipuri de fluorocarbon
  • Recomandat pentru toate tehnicile de pescuit
  • Diametru: 0.26mm
  • Lungime rola: 50m
  • Rezisteta inscrisa: 5.80kg
Lungime
50m
Rezistenta
5.8kg
Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.