Degetar Casting Savage Gear OSFA Sea Blue Savage Gear

Degetar Casting Savage Gear OSFA Sea Blue

A8.SG.73943
Stoc epuizat
51,17 lei
cu TVA

Manusa de casting degetar Savage Gear conceputa pentru situatii in care lansam constant naluci de talie mare, jiguri, swimbaituri sau glidere. 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare


 

Degetar Neopren Casting Savage Gear One Size Sea Blue

In situatiile in care pescuim cu naluci de talie mare si fire textile, accidentele pot aparea si pot afecta serios rezultatul partidei de pescuit. Pielea umeda a degetului este expusa fortelor de forfecare, mai ales dupa mai multe ore de pescuit, in special daca folosim un echipament heavy de spinning. 

Echipa de proiectati de la Savage Gear a proiectat un accesoriu extrem de util, realizat din neopren si plasa quick dry. Zona de contact a firului de pe interiorul degetului este realizata dintr-o piele artificiala rezistenta iar partea opusa (superioara) este din neopren. 

Conexiunea dintre deget si incheietura este realizata printr-un material tip mesh (plasa cu ventilatie) pentru uscare rapida. 

Specificatii tehnice:

  • Materiale utilizate: 50% Polyester/50% Nylon/ 20% Piele Naturala/10% Elastan
  • Culoarea: Sea Blue
  • Fixare pe incheietura: Sistem Velcro - cu arici
  • Protectie maxima la utilizarea firelor textile
  • Marime OSFA (One Size Fits All) - Universala

Savage Gear este un brand specializat in productia si designul de echipament de pescuit pentru rapitori. Este unul dintre cele mai inovative branduri ale ultimului deceniu, cu naluci, echipament si accesorii dedicate pasionatilor pescuitului la rapitori. Aerul Trendy al brandului Savage Gear l-a propulsat in topul producatorilor europeni, cu un portofoliu impresionant de produse. Toate produsele Savage Gear sunt testate de consultanti si ghizi din Peninsula Scandinava, dar si din Europa de Vest. 

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.