Fluorocarbon Feeder Climax Cult 0.16mm 25m 2.4kg Climax

Fluorocarbon Feeder Climax Cult 0.16mm 25m 2.4kg

9920-00003-016
21,00 lei
cu TVA

Fir din fluorocarbon care ne permite legarea carligelor, util in situatiile in care trebuie sa facem o prezentare cat mai discreta pe substrat.


Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Fluorocarbon Feeder Climax Cult 0.16mm 25m 2.4kg

Fabrica germana Climax a conceput un fir pentru cei care pescuiesc la feeder si doresc o prezentare cat mai discreta pe substrat. Este firul pe care il vom alege in situatia in care pestii se hranesc cu mare prudenta, in special la inceput de sezon, cand temperatura apei este inca scazuta. 

Nu intamplator Climax a ales bobinarea pe role de 25 de metri, intrucat in aceste situatii vom alege forfac de lungime mai mare. 

Avantajul utilizarii fluorocarbonului nu se traduce numai prin discretia prezentarii, ci si prin faptul ca vom putea sa pescuim si in zone cu structuri submerse ample, intrucat rezistenta la abraziune este cea mai mare dintre toate firele de forfac existente pe piata la ora actuala. 

Si pentru ca reteta sa fie completa, Climax a lestat firul, fapt care genereaza o asezare naturala pe substrat. (Sinking - Scufundator)

Incercati-l si veti vedea ca acest fi poate face diferenta in rezultatul unei partide. 

Specificatii tehnice:

  • Model fir: Fluorcarbon
  • Tehnica recomandata: Feeder clasic, Method Feeder
  • Invizibil in masa apei
  • Rezistenta sporita la abraziune
  • Ambalare: Role de 25m
  • Culoare: Alb Transparent
  • Contine particule de lestaj: Scufundator
  • Diametru: 0.16mm
  • Rezistenta: 2.4kg
  • Produs realizat in Germania
Lungime
25m
Rezistenta
2.4kg

Producatorul german are o experienta de aproape un secol in productia de monofilamente si fire impletite sau fuzionate. Inceputurile companiei coincid cu anul de gratie 1940, cand Climax lanseaza prima serie de monofilamente dedicate pescuitului sportiv. Inca de atunci, germanii au investit in mod constant in tehnologie, reusind sa devina prima companie care a comercializat nylon (monofilament) special conceput pentru pescuit sportiv din Europa. 

Era superfirelor (cea a firelor textile) a regasim Climax in postura de a lansa primul fir textil produs pe continent european. Noile tehnologii de productie, calitatea materialelor folosite sunte detalii de care compania germana a tinut cont in permanenta. 

Veti regasi in oferta Climax fire special concepute pentru toate tehnicile de pescuit actuale: pescuit la crap, feeder,method feeder, pescuit la somn, dar si fire textile, strune si material de strune pentru toate speciile de pesti rapitori.  

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.