Catalog produse

Produse Noi

Tub Rigid Lanseta Sportex Super Safe VIII Grey 125cm

S308128

Sportex

174,80 lei

184,00 lei

-5%

Tub Rigid Lanseta Sportex Super Safe VIII Grey 125cm

Daca doriti sa va protejati si sa transportati in siguranta lansetele, mulinetele si accesoriile dumneavoastra, atunci bagajeria Sportex este raspunsul. Gama de bagajerie Sportex Super Safe este nu numai practica si spatioasa ci confera totodata o protectie dubla fata de orice alt produs similar aflat pe piata de profil.
Interiorul produselor din gama Super Safe este alcatuit dintr-o membrana PVC flexibila, ce absoarbe socurile mecanice protejand cu succes fiecare dintre bunurile aflate in interior. Exteriorul este alcatuit dintr-o tesatura durabila din Nylon 1.680D, tesatura ce dispune de un grad mare de impermeabilitate si de rezistenta la abraziune.
Gama Super Safe este dotata cu fermoare heavy-duty anticorozive, interiorul si bretelele de transport fiind captusite pentru a oferi un grad maxim de confort atat pescarului cat si ustensilelor depozitate.
Toate produsele din aceasta gama dispun de un sistem de agatare ce permite stocarea lor, reducand din spatiul ocupat.
Tubul Rigid Super Safe VIII este destinat pastrarii unei singure lansete echipate. Este destinat in special transportului lansetelor de spinning, oferind un grad mare de protectie datorita rigiditatii si captuselii interioare. Datorita spatiului special pentru mulineta, pescarul poate pastra tot ansamblul montat si gata de actiune. Deasemea datorita dispozitivului de agatare, tubul Super Safe poate fi stocat acasa prin simpla agatare in locul destinat depozitarii echipamentului de pescuit, fara a scoate lanseta din interior. Dispune de bretele captusite, pentru a facilita transportul.
Protectia perfecta pentru lanseta dumneavoastra.

30 produse din aceeasi categorie