Fir Cralusso General Prestige 0.35mm 150m 15.4kg Cralusso

Fir Cralusso General Prestige 0.35mm 150m 15.4kg

33900035
29,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Fir Cralusso General Prestige 0.35mm 150m 15.4kg

Firul Cralusso Prestige General Match a fost creat special pentru pescarii care cauta un fir universal din toate punctele de vedere.

General Prestige este un fir cu rigiditate medie, transparent si foarte rezistent la nod, la tensiune si la abraziune. Datorita tehnologiilor inovative foloste, firul este protejat si impotriva razelor UV care deterioreaza atat de rapid firele.

Acest fir poate fi folosit pentru legarea forfacurilor in pescuitul la pluta sau feeder, pentru realizarea liniilor pentru varga sau rubeziana. Poate fi folosit pe mulineta pentru pescuitul la bologneza sau spinning. Firul acesta nu este scufundator.

Noile fire din gama Cralusso sunt insotite de inovatia numita QSP. Acest sistem unic dezvoltat de Cralusso ajuta pescarul sa aseze firul pe tambur in parametri optimi pentru cea mai buna functionare a lanseurilor. Sistemul functioneaza foarte usor si are la baza 5 placute inscriptionate cu o serie de dimensiuni si care se gasesc in pachetele cu fir. Pentru a calcula cu acuratete cantitatea de fir care trebuie folosita pentru fiecare tambur, trebuie sa masurati diametrul tamburului, precum si inaltimea lui (inaltimea spatiului unde se aseaza firul). Odata ce aveti aceste date, cu ajutorul calculatorului online care se gaseste pe siteul producatorului Cralusso, veti putea determina cantitatea de fir necesara, precum si care placuta inscriptionata trebuie folosita pentru masurare.

Specificatii tehnice:

  • Culoare: Alb transparent
  • Rezistenta sporita de rupere la nod
  • Diametru realist - respecta cel inscris pe ambalaj
  • Matasos, fara memorie
  • Aplicabil in toate tehnicile de pescuit stationar
  • Elongatie redusa
  • Lungime rola: 150m
  • Diametru: 0.35mm
  • Rezistenta inscrisa: 15.4kg

Lungime
150m
Rezistenta
15.4kg

Daca exista o companie specializata exclusiv in pescuitul stationar, care sa  aiba in portofoliu cele mai inovative produse, atunci numele Cralusso iese intotdeauna in evidenta. Compania infiintata de inventatorul maghiar Kralik Karoly este una apreciata pe intreg mapamondul.

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.