Luneta Arma Vanatoare Zeiss Conquest V6 1.1-6X24/IR60 Zeiss
Luneta Arma Vanatoare Zeiss Conquest V6 1.1-6X24/IR60 Zeiss
Luneta Arma Vanatoare Zeiss Conquest V6 1.1-6X24/IR60 Zeiss
Luneta Arma Vanatoare Zeiss Conquest V6 1.1-6X24/IR60 Zeiss
Luneta Arma Vanatoare Zeiss Conquest V6 1.1-6X24/IR60 Zeiss
Luneta Arma Vanatoare Zeiss Conquest V6 1.1-6X24/IR60 Zeiss

Luneta Arma Vanatoare Zeiss Conquest V6 1.1-6X24/IR60

VZ.522205.60
9.608,79 lei
cu TVA

Una dintre cele mai performante lunete existente pe piata la ora actuala, modelul Zeiss Conquest V6 6X este excelent pentru conditii de luminozitate redusa.

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Luneta Arma Vanatoare Zeiss Conquest V6 1.1-6X24/IR60 

Una dintre cele mai performante lunete existente pe piata la ora actuala, modelul Conquest V6 6X este excelenta pentru conditii de luminozitate redusa. Este recomandata pentru dibuit, pentru pescuit cu gonaci sau pentru lovituri de mare distanta. 

Corpul lunetei are un profil subtire si este realizat din aluminiu utilizat in industria aeronautica. 

Toate modelele din familia Conquest au o transmisie excelenta a luminii, de 92% si au un camp larg de vizibilitate, care asigura o claritate incredibila a imaginii. Luneta beneficiaza de un senzor de miscare inteligent, dar si un nou sistem de compensare a traiectoriei ASV. 

Prin campul vizual larg, acest model asigura o ochire excelenta a tintelor aflate in miscare la distante mici si medii. Grosismentul maxim efectiv, de 6.5X este unic in aceasta clasa de produse.

IMPORTANT - despre lunetele Zeiss:

Lunetele ZEISS V8, ZEISS Victory HT, ZEISS Conquest V6 si ZEISS Conquest V4 sunt toate potrivite pentru utilizarea cu accesorii „clip-on”.

Ore de asteptare in ploaia necrutatoare cand esti la vanatoare, sau curatarea necesara a lunetei cu o sticla de apa – dispozitivul ZEISS este construit pentru a fi folosit si ramane rezistent la apa chiar si atunci cand treaba devine murdara. Testele simuleaza ploaia continua si scufundarea completa in apa, asigurandu-se de impermeabilitatea dispozitivelor Zeiss. De la frigul aspru din munti pana la orele in soare arzator din campul deschis – luneta de vanatoare ZEISS functioneaza fiabil in conditii climatice extreme. Inghet pana la temeperaturi de -40°C si socuri de la -25° la 50°C in mai putin de 5 minute. Optica ZEISS este testata pana la limitele materialului. Cand mergi la vanatoare, luneta este adesea expusa la lichide agresive, cum ar fi transpiratia mainilor. Dar datorita unei etansari de inalta calitate, acestea nu au nicio sansa impotriva dispozitivului ZEISS. Luneta ZEISS a fost depozitata alaturi de benzi metalice de testare intr-un mediu agresiv de apa sarata timp de 24 de ore. In timp ce benzile de testare au fost acoperite de rugina, luneta a ramas complet intacta.

 *Atentie! Adaptarea si utilizarea echipamentelor de observare pe timp de noapte, pe luneta de arma de vanatoare, este stict interzisa in Romania si se pedepseste conform legii. 

Specificatii tehnice:

  • Factor de marire: 1.1-6
  • Diametru obiectiv: 24mm
  • Diametru ocular: 45.5mm
  • Ajustare dioptrii: -3 / +2 dpt
  • Camp vizual: 38.1m
  • Reticul: 60
  • Tub de 30mm
  • Lungime: 290mm
  • Greutate: 505g
  • Produs realizat in Germania

Compania Carl Zeiss AG a fost fondata de catre opticianul de origine germana Carl Zeiss (1800-1888).

Activitatea initiala se rezuma la productia de lentile si microscoape; odata cu dezvoltarea companiei au aparut noi elemente in lista de produse optice: binocluri, lunete, camere foto, telescoape, dar si instrumente medicale. 

Numele Zeiss se identifica cu excelenta in domeniul opticii. Lentilele Carl Zeiss sunt unanim recunoscute ca extrem de bine fabricate, reprezentand o garantie a imaginilor clare, de inalta calitate.

Binoclurile beneficiaza din plin de toate tehnologiile revolutionare brevetate de-a lungul timpului de catre opticienii profesionisti ai companiei Zeiss. 

Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.