Manusi Pescuit Savage Gear Neopren Half Finger M Savage Gear

Manusi Pescuit Savage Gear Neopren Half Finger M

A8.SG.76462
Stoc epuizat
66,47 lei
cu TVA

Manusi de pescuit ideale pentru pasionatii de spinning si baitcasting, cu degetele libere, pentru o manipulare facila a nalucilor si accesoriilor.


Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare


 

Manusi Pescuit Savage Gear Neopren Half Finger M

Savage Gear este una dintre companiile europene specializate in pescuitul rapitorilor, fie ca vorbim de naluci sau echipament de pescuit. Toate produsele concepute de echipa Savage Gear sunt supuse unui proces riguros de testare inainte de lansarea pe piata. Este si cazul acestor manusi, ideale pentru orice pasionat de spinning sau baitcasting. Acestea sunt fabricate din neopren moale si elastic ce asigura atat un confortul termic necesar in conditii de frig si umezeala si, totodata, permit manipularea facila a accesorilor (fire, agrafe, naluci). 

Modelul Half Finger dispune de o intarire structurata asemanatoare pielii pe zona palmei pentru o aderenta sporita. Incheietura poate fi ajustata in siguranta cu inchiderea Velcro, iar degetul mare are un material moale, flexibil, pentru confort. Aceste manusi pot rezista atat la apa sarata, cat si apa dulce.

Se comercializeaza in trei marimi, iar in partea din fata are inscriptionat logo-ul Savage Gear. 

Specificatii tehnice:

  • Material: Neopren
  • Intarire structurata pe palme
  • Constructie speciala cu degete libere (Half Finger)
  • Fixare sistem Velcro pe incheietura 
  • Asigura flexibilitate si miscare precisa
  • Culoare: Negru, Gri si Portocaliu (Logo SG)
  • Logo Savage Gear
  • Marime: M

Savage Gear este un brand specializat in productia si designul de echipament de pescuit pentru rapitori. Este unul dintre cele mai inovative branduri ale ultimului deceniu, cu naluci, echipament si accesorii dedicate pasionatilor pescuitului la rapitori. Aerul Trendy al brandului Savage Gear l-a propulsat in topul producatorilor europeni, cu un portofoliu impresionant de produse. Toate produsele Savage Gear sunt testate de consultanti si ghizi din Peninsula Scandinava, dar si din Europa de Vest. 

Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.