Fir Crap Asso Hard Skin Solid Red 9lb 0.26mm 1900m Asso

Fir Crap Asso Hard Skin Solid Red 9lb 0.26mm 1900m

607080052
81,15 lei
cu TVA

Unul dintre cele mai solide fire de crap de pe piata, Hard Skin este un fir conceput sa reziste in pescuitul la crap realizat in structuri submerse ample. 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 
Fir Crap Asso Hard Skin Solid Red 9lb 0.26mm 1900m 
HARD SKIN Asso este un copolimer siliconat suplu si usor de utilizat si recomandat de ASSO ca avand de 12 ori mai multa rezistenta la abraziune decat orice alt monofilament standard. Are o rezistenta foarte buna raportata la diametru real al firului instriptionat pe eticheta si cuplat cu excelenta rezistenta la abraziune face ca Hard Skin-ul ASSO sa fie optiunea excelenta pentru partide de pescuit in conditii dificile. Hard Skin Solid Red este un co-polimer realizat in colaborare cu renumitul producator japonez TORAY, fiind un produs destinat pescuitului la crap. Este un fir care se comporta excelent la conexiuni si vorbim aici doar de nodul dintre linia principala si inaintas. Daca acesta este facut corect, se plastifiaza devenind mai rezistent.
Considerand ca este un fir destinat pentru utilizare ca linie principala, Hard Skin este suplu, matasos si rezistent la stres asigurand o perfecta castabilitate dar si rezistenta sporita la nod. Este genul de fir ce acopera necesitatile oricarui crapar fie ca pescuieste pe lac, pe rau, pe Dunare sau in Delta Dunarii. Pe langa culoarea ROSIE ce se mascheaza fosrte bine submers, pescarii ne-au mai spus un mic secret, se aseaza foarte bine pe tamburul mulinetei. Si mai are un foarte mare avantaj, o rola umple perfect patru tamburi de mulineta clasa Big Pit.
Specificatii tehnice:
  • Model fir: Monofilament
  • Tehnologie: Copolimer realizat in colaborare cu Toray
  • Rezistenta ridicata la abraziune
  • Rezistenta excelenta la nod
  • Culoare: Solid Red (Rosu)
  • Lungime rola: 1900m
  • Rezistenta inscrisa: 9lb
  • Diametru: 0.26mm
  • Produs in Japonia
Lungime
1900m
Rezistenta
9lb
Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.