Ochelari Pescuit Polarizati Leech X1 PC-CL-EARTH Leech
Ochelari Pescuit Polarizati Leech X1 PC-CL-EARTH Leech
Ochelari Pescuit Polarizati Leech X1 PC-CL-EARTH Leech
Ochelari Pescuit Polarizati Leech X1 PC-CL-EARTH Leech
Ochelari Pescuit Polarizati Leech X1 PC-CL-EARTH Leech
Ochelari Pescuit Polarizati Leech X1 PC-CL-EARTH Leech
Ochelari Pescuit Polarizati Leech X1 PC-CL-EARTH Leech
Ochelari Pescuit Polarizati Leech X1 PC-CL-EARTH Leech

Ochelari Pescuit Polarizati Leech X1 PC-CL-EARTH

S2301B
718,00 lei
cu TVA

Ochelari de pescuit realizati de compania suedeze Leech. Asigura un comfort excelent, dar si o protectie la actiunea razelov UV. 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Ochelari Pescuit Polarizati Leech X1 PC-CL-EARTH

Ochelarii de soare polarizati X1 din seria Performance de la Leech prezinta un design sportiv, dar ingenios, care impresioneaza nu doar pe apa.

Acestia au o forma usor dreapta, cu tample mai late, prevenind eficient intruziunea luminii din lateral. Astfel, lentilele lor mari garanteaza o acoperire excelenta a ochilor, minimizand stralucirea enervanta si promitand detectarea usoara a pestilor!

Modelul X1 impresioneaza prin confortul lor de purtare exceptional de bun, deoarece ochelarii au tampon de cauciuc pe tample, precum si pe nas. Aceasta constructie previne presiunea incomoda pe cap si in acelasi timp impiedica alunecarea ochelarilor.

Desigur, acesti ochelari moderni au lentile de inalta calitate din policarbonat (PC). Aceste lentile Premium+ ofera o claritate impresionanta si o rezistenta excelenta la impact si durabilitate. In plus, polarizarea lor foarte eficienta de 99% ofera imagini uluitoare ale lumii subacvatice. Mai mult, protejeaza in mod fiabil ochii de pericolele soarelui, oferind o protectie de exceptie UV400 de 100%.

Lentilele lor de culoare cupru sunt potrivite pentru o gama larga de intensitati luminoase diferite. Mai mult, ele imbunatatesc contrastul fara a afecta in mod semnificativ perceptia culorilor. In plus, aceste lentile versatile ofera o viziune particular de clara atat deasupra, cat si sub suprafata apei, facandu-le o alegere excelenta pentru o varietate de situatii.

In plus, previn oboseala ochilor, imbunatatesc contrastul si ofera o viziune foarte clara atat deasupra, cat si sub suprafata apei, facandu-i o alegere excelenta pentru o varietate de situatii.

Acoperire oglinda: Aceste lentile au o acoperire oglinda foarte reflectiva, prevenind vizibilitatea ochilor dvs. Aceasta acoperire nu afecteaza performanta optica a ochelarilor.

Acoperire hidrofoba: Aceasta acoperire leaga strans moleculele lentilelor impreuna, lasandu-le fara spatiu pentru patrunderea apei si prevenind astfel deteriorarea permanenta cauzata de apa. Acest lucru inseamna ca lentilele nu trebuie curatate atat de des si curatarea este fara efort. Datorita acestei acoperiri hidrofobe, apa se scurge usor de pe suprafata de sticla, ceea ce este foarte avantajos pentru picaturile de ploaie si stropi.

Acoperire antireflexa: Aceasta acoperire previne reflexiile enervante, care pot aparea, printre altele, din cauza luminii care intra din lateral in interiorul lentilelor.

Acoperire rezistenta la zgarieturi: Lentilele ochelarilor de la Leech sunt acoperite cu un strat clar si dur pe partea din fata si din spate, facandu-le mult mai rezistente la zgarieturi pentru o durabilitate excelenta.

Acoperire de protectie UV UV400: Aceasta acoperire protejeaza ochii dvs. de razele UV daunatoare ale soarelui, blocand 100% din razele UVA, UVB si UVC pentru o protectie deosebit de fiabila!


Specificatii tehnice:

  • Culoare Lentila: Cupru (lentile cupru cu acoperire oglinda verde)
  • Culoare Rama: Black - Negru
  • Invelis protectie pentru lentile
  • Tratament cu ultraviolete UV400
  • Aceasta acoperire impiedica razele UV ale soarelui sa va dauneze ochilor.
  • Protectie 100% UVA, UVB și UVC.
  • Acoperire rezistenta la zgarieturi
  • Rezistenti la apa sarata
  • Dimensiune rame: M
  • Latimea podului: 19mm
  • Lungimea tamplelor: 123mm
  • Dimensiuni lentile: 55x43mm


Leech

Leech Eyewear este una dintre companiie cu cea mai mare popularitate in ceea ce priveste productia de lentile si rame dedicate activitatilor acvatice, cu preponderenta pescuit. Fondata in Suedia de catre Matt Boast, un pescar de rapitori cu multe decenii de experienta pe apa, Leech Eyewear se concentreaza pe inovatia continua tradusa in protectia ochilor, dar si un comfort sporit in functie de conditiile existente pe apa. Oferta producatorului suedez cuprinde o varietate mare de modele de lentile, dar si rame care sa fie pe placul pasionatilor de pescuit. 

Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.