Salopeta Leech Tactical Pants V2 L Leech
Salopeta Leech Tactical Pants V2 L Leech
Salopeta Leech Tactical Pants V2 L Leech
Salopeta Leech Tactical Pants V2 L Leech
Salopeta Leech Tactical Pants V2 L Leech
Salopeta Leech Tactical Pants V2 L Leech
Salopeta Leech Tactical Pants V2 L Leech
Salopeta Leech Tactical Pants V2 L Leech
Salopeta Leech Tactical Pants V2 L Leech
Salopeta Leech Tactical Pants V2 L Leech

Salopeta Leech Tactical Pants V2 L

3017-L
Ultimele produse in stoc
952,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Salopeta Leech Tactical Pants V2 L

Leech este o companie scandinava care si-a specializat numele in dezvoltarea si fabricarea de ochelari polarizati de inalta calitate pentru pescuit.

Cu toate acestea, pe langa ochelari, Leech s-a impus de mult timp ca un port popular pentru imbracamintea de exterior tehnica, moderna si mai ales functionala.

Sefii din spatele lui Leech sunt ei insisi pescari entuziasti si, prin urmare, stiu exact ce cerinte trebuie sa indeplineasca echipamentul cu privire la apa de pescuit.

Indiferent daca pescuiti sau doar petreceti mult timp pe apa in orice vreme, Leech stie nevoile tale de imbracaminte functionala.

Pantalonii cu 3 straturi de la Leech sunt, in opinia noastra, unii dintre cei mai buni pantaloni pentru orice vreme din segmentul lor de pret. Incredibil de rezistenti, impermeabili, respirabili, confortabili si durabili.

Conceputi pentru pescarul de pradatori pretentios caruia ii place sa-si bage barca in apa chiar si pe vremea cea mai rea, fie pentru marinarii pasionati, drumeti sau turisti care nu isi pot tine picioarele nemiscate nici macar pe vant si ploaie.

Materialul exterior robust al pantalonilor a fost tesut dintr-un nailon deosebit de rezistent la rupere, robust.

In plus, pantalonii au fost intariti cu un strat dublu de tesatura laminata cu membrana pentru a preveni respirabilitatea „inversa” - absorbtia apei in pantaloni - atunci cand, de exemplu, stati pe suprafete umede pentru o perioada mai lunga de timp.

Membrana a fost, de asemenea, tratata cu un strat fara PFOA, permanent hidrofob (DWR, rezistent la apa). Acest lucru mentine tesatura uscata, astfel incat efectele neplacute de racire sunt prevenite si caldura corporala este mai bine izolata.

Pentru o libertate optima de miscare, salopeta nu este captusita si, prin urmare, functioneaza cel mai bine intr-un sistem de stratificare in combinatie cu un strat izolator pentru performanta termica corespunzatoare.

Astfel, ramai flexibil pe tot parcursul anului si te poti adapta la temperaturi in consecinta. Membrana este permanent impermeabila (15 MVP) si super respirabila. Umiditatea este eficienta spre exterior.

Asa ca nu va faceti griji daca transpirati putin in timp ce vasliti sau in timpul marsurilor lungi.

Pantalonii au o croiala extra inalta si un top din neopren in partea superioara. Acest lucru nu numai ca imbunatateste potrivirea si confortul, dar promoveaza si conductia caldurii.

O mobilitate mai buna este asigurata si de picioarele pantalonilor in forma anatomica, precum si de inchiderile cu velcro in zonele taliei si gleznelor, care pot fi ajustate perfect la forma corpului.

Pentru o mai mare siguranta pe apa, pantalonii sunt echipati cu reflectoare de lumina mari, clare, care sunt excelente de vazut chiar si la distante mari si in conditii de iluminare nefavorabile.

Pe laterale, exista doua buzunare convenabile pentru incalzirea mainilor, fiecare dintre acestea putand fi inchis ermetic printr-un fermoar rezistent la apa. In partea din fata a picioarelor mai sunt doua buzunare, in care ustensile importante pot fi depozitate la indemana.

Pe scurt, un pantalon de ploaie super gandit, care poate concura cu modele mult mai scumpe.

Specificatii tehnice:

  • Pantaloni de pescuit/navigatori rezistenti la vant si apa
  • Material: 100 % nailon
  • Material din nailon cu 3 straturi super robust, cu acoperire DWR hidrofuga
  • Stratul dublu de material laminat cu membrana previne respirabilitatea „inversa”.
  • Cusaturi cu banda
  • Foarte impermeabili (15 MVP) si respirabil
  • Nu sunt captusiti pentru o mobilitate mai buna
  • Top din neopren pentru cea mai buna potrivire si izolatie
  • Reflectoare Leech mari si clare
  • Ajustabili cu talie Velcro si bretele
  • Doua buzunare pentru incalzirea mainilor cu fermoar impermeabil
  • Buzunare pe picior in fata
  • Croiala pe picior pentru o potrivire mai buna


Sfat: Acesti panataloni sunt relativ mari. Deci, daca sunteti intre doua marimi, va sfatuim sa alegeti dimensiunea mai mica.

Leech

Leech Eyewear este una dintre companiie cu cea mai mare popularitate in ceea ce priveste productia de lentile si rame dedicate activitatilor acvatice, cu preponderenta pescuit. Fondata in Suedia de catre Matt Boast, un pescar de rapitori cu multe decenii de experienta pe apa, Leech Eyewear se concentreaza pe inovatia continua tradusa in protectia ochilor, dar si un comfort sporit in functie de conditiile existente pe apa. Oferta producatorului suedez cuprinde o varietate mare de modele de lentile, dar si rame care sa fie pe placul pasionatilor de pescuit. 

Nicio recenzie

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.