Set Pentru Ungere Mulinete Ardent USA 3.x30ml Ardent

Set Pentru Ungere Mulinete Ardent USA 3.x30ml

4780-A
Stoc epuizat
125,00 lei
cu TVA

Produse vitale pentru intretinerea mulinetelor de spinning si baitcasting, vaselina produsa de Ardent in Statele Unite este unul dintre cele mai calitative produse din acest domeniu. 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare


 

Set Pentru Ungere Mulinete Ardent USA 3.x30ml

Ungerea necorespunzatoare a mecanismelor mulinetelor poate face ca mecanismul sa nu functioneze conform standardelor, sa corodeze sau sa se blocheze. Ardent Reel Butter, marca inregistrata Ardent, produs in SUA. Atat uleiul cat si vaselina sunt produse sintetice de inalta calitate, dezvoltate si produse de catre Ardent special pentru componentele mulinetelor.

Produsele Ardent sunt 100% produse dezvoltate in laborator cu aditivi speciali, care asigura o lubrifiere superioara, durabila pentru orice model de mulineta. Aplicarea regulata Reel Butter in mulinetele tale preferate vor asigura o durata de utilizare mai mare, rularea fara zgomot sau cu zgomot diminuat in functie de performanțele inițiale, o experienta in pescuit superioara.

Ardent kit intretinere mulinete (Ardent Reel Butter Lubrication Pack) contine 3 componente:
1 x 30ml – ulei mulineta (Ardent reel Butter Oil)
1 x 30ml – vaselina mulineta
1 x 30ml – ulei rulmenti mulineta

Solutii pentru pentru intretinerea mulinetelor, fabricate 100% in USA. Aceste solutii va vor ajuta la intretinerea si protejarea mulinetelor impotriva coroziunii si ruginii si va creste durata de functionare a lor. Fie ca este vorba de mulinete Ryobi, Shimano, Daiwa, Abu Garcia, Okuma, etc. Ardent este o companie 100% americana care proiecteaza si produce mulinete de pescuit si accesorii (solutii intretinere) pentru mulinete de pescuit, fire de pescuit,etc.

Ardent reel Butter Oil este un ulei sintetic de inalta performanta dezvoltat de firma americana Ardent special pentru componetele mulinetei de pescuit. Este un produs 100% sintetic, cu aditibi special proiectati pentru o oferi o lubrifiere superioara si de lunga durata pentru orice model de mulineta de pescuit.

Ardent Reel Butter Grease este o vaselina sintetica de inalta performanta dezvoltata de Ardent Reels special pentru componentele mulinetei de pescuit. Este un produs 100% complet sintetic, cu aditivi special conceputi pentru a oferi o lubrifiere superioara si de lunga durata pentru orice model de mulinetă de pescuit.

Ardent Reel Butter Bearing este un lubrifiant pentru rulmenti si este utilizat la toate mulinetele de apa dulce sau sarata, pentru a le mentine performantele optime chiar si dupa ani de utilizare. Datorita vascozitatii sale ultra scazute, lubrifiantul pentru rulmenti lucreaza bine in toate componentele rulmentului si nu se scurge. Pastreaza rulmentii mulinetelor curati, oferind protectie impotriva coroziunii pentru a preveni zgomotele si problemele de performanta a mulinetelor. Poate fi folosit si pe alte echipamente mecanice: curata prin spalarea tutudor particulelor de murdarie si resturilor straine colectate in timp. Acest produs nu este pe baza de grafit ci este 100% sintetic si ofera performante fiabile pe o gama larga de temperaturi.

Specificatii tehnice:

  • Aderenta pe otel, plastic, cupru
  • Previne coroziunea
  • Dara UV de aplicare
  • Produs patentat extrem de fin
  • Produse realizate in Statele Unite ale Americii
Ardent
Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.