Vobler Avat Hunter Faworyt Blue 6cm 9g Hunter

Vobler Avat Hunter Faworyt Blue 6cm 9g

FAW6S9-BLUE
39,00 lei
cu TVA

Unul dintre cele mai versatile voblere de avat de pe piata, Hunter Faworyt se remarca prin corpul lestat, vibratia pe flancuri si capacitatea de scufundare rapida.

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Vobler Avat Hunter Faworyt Blue 6cm 9g

Gama de naluci Hunter este rodul muncii unuia dintre cei mai titrati pescari de rapitori polonezi, Andrzej Lipinski, Este cunoscut faptul ca Andrei este un pasionat pescar de avat, motiv pentru care in gama Hunter veti gasi cea mai mare varietate de naluci dedicate acestui peste unic, care are atacul atat de violent, mai ales in perioadele maxime de hranire. 

Modelul Faworyt, asemenea modelului Furia, a fost gandit pentru situatiile in care nalucile de suprafata (sau cele de sub filmul apei) nu sunt eficiente. Pestele urca deseori spre suprafata, dar vanatul decurge mult in siguranta in straturile inferioare. Din acest motiv, Faworyt are corpul greu, lestat, si permite lanseuri la distante mari pentru acoperirea unor suprafete mari de apa. Totodata, pe rauri, in curent puternic, greutatea ii confera o stabilitate sporita. 

Evolutia acestui vobler nu este una extrem de violenta. Comportamentul se remarca prin vibratii scurte pe flancuri, generate de forma corpului, dar si de lipsa barbetei. Desi are principiul de recuperare al rattlingurilor sau al cicadelor, Lipinsky a construit acest vobler cu un singur gand: imitatia cat mai fidela a obletelui. 

Pentru o eficienta maxima in capturarea avatului de talie mare, producatorul recomanda atingerea adancimii maxime de scufundare. Recuperarea se face cu mulinare lenta, dar cu jerkuri scurte din lanseta. In mod evident, atacul avatului, poate surveni oricand. 

Specificatii tehnice:

  • Constructie imitatie: Oblete
  • Evolutie discreta, vibratii ample pe flancuri
  • Colorit Super realistic 
  • Conectare puncte sprijin ancore: Sarma inox Transversala
  • Punct de fixare dorsal - dupa principiul Rattlingurilor sau Cicadelor
  • Specia tinta: Avat
  • Castabilitate excelenta
  • Ochi 3D
  • Dimensiune: 6cm
  • Greutate: 9g

Flotabilitate
Scufundator
Greutate
9g
Model
Hunter
Hunter
Nicio recenzie

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.