Vobler Jackall TN38 Pink Head Aurora Black 3.8cm 5.1g Jackall

Vobler Jackall TN38 Pink Head Aurora Black 3.8cm 5.1g

JA.807246537
96,45 lei
cu TVA

Jackall TN38 reprezinta versiunea mai mica a nalucii realizata de compania japoneza, dedicata pescuitului la rapitori.

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Vobler Jackall TN38 Pink Head Aurora Black 3.8cm 5.1g

Probabil cel mai popular vobler Rattling de pe mapamond, Jackall TN38 este unul dintre cele mai eficiente naluci lipless. Conceptul dezvoltat de japonezii de la Jackall a reusit sa creeze o frenezie datorita vibratiei incredibile pe care aceste naluci pot sa le creeze in apropierea substratului. 

Cele doua camere de sunet interioare formeaza un sistem de lestaj unic, care faciliteaza un lanseu fara incurcaturi, fara rotirea nalucii in aer. In camera frontala este plasata o bila, in cea dinspre coada sunt plasate 7. Buza nalucii este realizata din tungsten si are forma unei talpici care culca voblerul pe substrat cu buza, ancora de mijloc si cea posterioara ramanand expuse pentru atacul pestelui. 

Corpul este construit sunt forma unui pestisor cu laterala usor bombata, spatele aplatizat pentru generarea vibratiei. Toata suprafata, cu exceptia branhiilor, este striata pentru accentuarea turbulentelor. Ochii sunt perfect definiti in profil.

TN38 este dimensiunea ideala pentru salau si somn, atunci cand pescuim pe substrat, in tehnica dinti de fierestrau. Faptul ca avem sistemul de prindere in spinare, faciliteaza traversarea cu usurinta a obstacolelor submerse, ramanand totodata intr-o pozitie naturala. 

La recuperare continua in curenti puternici, TN38 este imbatabil atunci cand suntem in cautarea avatului. Veti simti vibratia generata de camerele de sunet inca de la mare distanta, in interiorul barcii din care pescuit. Este un sunet vibratil, amplu, irezistibil pentru rapitori. 

Specificatii tehnice:

  • Adancime de activare: in toata coloana apei
  • Tip nalucă: Vobler lipless, super rattling
  • Comportament in repaos: Scufundator
  • Lungime: 3.8cm
  • Greutate: 5.1g
  • Culoare: Pink Head Aurora Black
  • Armare: 2 Ancore Custom Request Jackall
  • Prindere fir: Anou Superior
  • Camere interioare de sunet: 2
  • Sistem de lestaj buza: Tungsten
  • Produs in Japonia de Jackall Bros
  • Specii tinta: Salau, somn, stiuca, avat

Flotabilitate
Scufundator
Greutate
5.1g
Jackall

Jackall este unul dintre cele mai cunoscute branduri de pe mapamond si apartine unuia dintre cei mai mari producatori japonezi de articole de pescuit. Inovatiile japonezilor au completat un portofoliu impresionant de naluci care au devenit populare pe intreg mapamondul. iShad, seria de voblere TN sunt doar doua dintre cele mai populare naluci soft si crank vandute vreodata. 

Nicio recenzie

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.