Vobler Gunki D-Gigan 39F Anchor 3.9cm 4.7g

Vobler Gunki D-Gigan 39F Anchor 3.9cm 4.7g

SPM.70403
36,78 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Vobler Gunki D-Gigan 39F Anchor 3.9cm 4.7g

Un crankbait de apă mică ideal pentru acoperirea suprafețelor mari de apă în căutarea răpitorilor ce vânează la suprafață. Dotat barbetă curbată, se va scufunda imediat în momentul în care începeți să recuperați. Această nălucă este ideală pentru pescuitul „slow floating”, care implică recuperarea la viteze diferite, alternând aceasta cu pauze frecvente. Transferul intern de greutate garantează performanțe excelente de aruncare.
Crankbaits Gunki D-GIGAN 39 F-versiune cu activare mai profundă decât a modelului GIGAN 39. Aceasta îți completează arsenalul în zilele în care peștii sunt reticenți și se lasă la apă mai adâncă.

Flotabilitate
Plutitor
Greutate
4.7g
Model
D-Gigan

Gunki, alaturi de Pezon Michel, este un brand lansat cu mai bine de un deceniu in urma in Franta si cuprinde un portofoliu de produse dedicat pescuitului la rapitori, specific continentului european. Inca de la lansare, Gunki a fost un brand construit impreuna cu o multitudine de consultati japonezi (Jackall) si chiar a preluat o serie de modele de succes de pe piata nipona, dar in colorit customizat, specifc pietei europene. 

Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.